Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 26 mars 2012

Bokföring...

Jag har bara ett enda ord att säga om bokföring... BLÄÄÄÄÄ!!!
Idag hade vi ett extramöte med vårt Sociala företag, och vår mentor Bengt kom för att visa oss det viktigaste med hur man bokför i ett företag.
Jag har ju haft en egen firma på 90-talet så det var inte direkt några nyheter, men jag blev påmind om hur ooootrooooligt tråkigt jag tycker bokföring är!!! Och det finns en risk att det är jag som åker på det...!! :-( Nån måste ju göra det...!!
Fast vi ska som tur är inte sköta hela bokföringen själva - bara basic, så det går väl ann...!!

Nåt som är betydligt roligare är att nu är det klart att vi (=Katta, Nettan och jag) ska få gå en handledarutbildning som startar nästa tisdag och ska vara tre heldagar under våren och sen tre heldagar i höst. :D Det ser vi verkligen fram emot alla tre!!
Nästa tisdag är för övrig Jannes och min 18-åriga bröllopsdag!! ♥ Tänk va tiden går...!! ♥

Apropå att tiden går - och fort dessutom, så ska jag skriva om det i morgondagens blogginlägg...!! :P Men det är då det - nu ska jag ut på facebook en sväng innan John Blund kommer!!

Anneli.

Inga kommentarer: