Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 24 mars 2012

Våffelrecept

Imorgon är det våffeldagen och jag misstänker att många av er kommer att grädda våfflor!
På min matblogg har jag postat ett nytt blogginlägg med receptet till LCHF-våfflorna jag gjorde idag som ett experiment! Jag utgick från Birgitta Höglunds recept som jag länkade till i gårdagens blogginlägg, men sen experimenterade jag lite med det receptet och det blev jättebra!! Supergott faktiskt!! :D Jag länkar till det receptet längst ner i detta blogginlägg!
Bilden här ovan är på samma våffla som bilden igår! Dagens våfflor såg likadana ut, så jag såg ingen vits med att fota dem också!! :P

För er som inte äter LCHF tänkte jag faktiskt avslöja mitt alldeles egna våffelrecept så att ni kan grädda goda och mycket nyttigare våfflor!!
De här våfflorna kommer Martin och Adrian att få imorgon!! :D

ANNELI'S SMASKIGA OCH NYTTIGA VÅFFLOR

INGREDIENSER:
3 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
1½ dl havregryn
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 tsk socker
2,5 dl mjölk
2,5 dl vatten
100 g smält smör

GÖR SÅ HÄR:
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt mjölken och vattnet och vispa till en slät, tjock smet. Tillsätt det smälta smöret under fortsatt vispning.
Sen gräddar du bara som vanligt i ett hett våffeljärn!
Servera med sylt och vispad grädde.
Eller varför inte hemgjord vaniljyoghurt:
Riktigt gott faktiskt!! Receptet på vaniljyoghurten och LCHF-våfflorna får du om du klickar HÄR!

Anneli.

Inga kommentarer: