Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 13 mars 2012

Long time - no see...

Nu var det länge sen jag skrev!
Jag är så in i dödens trött... Jag har nog aldrig varit så här trött nånsin!!
Mycket i mitt liv har motvind just nu, och saker bortom min kontroll påverkar mitt och min familjs liv. Det är inte så enkelt att hålla energin och glädjen uppe just nu...! Men det få vara som det är. Ingenting är för evigt så det ska nog snart bli bättre!

En sak som verkligen lyfter upp mina sinnen är den Mediala Utvecklingscirkeln jag har varje tisdag! :D Ikväll "lekte" vi med Jannes ena Tarotlek som han beställde förra veckan och som damp ner i brevlådan igår. Jag glömde bort att jag tänkt ta kort på dem och lägga ut här, men jag får göra det en annan dag!
Janne visade än en gång prov på strålande god förmåga att tolka Tarotkort!! Jag är så stolt över honom!! ♥

Som vanligt är jag kvar i lokalen och ska sova över här, och inatt har jag en nattgäst också!! Det är Adrian som följde med sin pappa hit, och som sen ville vara kvar med mig! :D Så imorgon måste jag upp med tuppen för att fixa frukost och få iväg honom till skolan, vilket annars brukar göras av Janne. Men jag har faktiskt varit "jätteduktig" och börjat gå upp lite tidigare om mornarna på sista tiden, så det känns inte sååå oöverstigligt att gå upp kl 07.15 som jag ska göra imorgon! :D Det kanske blir folk av mig också så småningom..!! ;-) Hihihihihi!! :D

Men det är väl bäst att jag börjar göra mig iordning för natten nu...!!
Natti natti!!

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Skickar energi, styrkekramar och massa kärlek!!! <3

Anneli Sjögren sa...

TACK Maria!! ♥ Det är precis vad jag behöver!! :D
Kram!!