Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 18 mars 2012

Håll tummarna!

Om du läser detta före kl 13.30 måndagen den 19/3 2012 så får du väldigt gärna hålla tummarna!!
Vad händer då??
Jo: Vårt Sociala företag har möte med en banktjänstekvinna från Framtidsbanken!!

För några månader sen lämnade vi in en ansökan dit om projektpengar, men den blev avslagen - på felaktiga grunder tyckte vi. Nu ska vi ha ett samtal runt en ny ansökan som vi har för avsikt att lämna in, och det känns lite "ödesmättat" med det här mötet...!! Vi skulle verkligen, verkligen behöva få lite positivitet come our way...!! För att inte tala om pengar...!!!
Så PLEASE håll tummarna för oss!!

Självklart kommer jag att rapportera hur det går med allting!!

Anneli.

3 kommentarer:

tantista sa...

*håller så att tummarna vitnar att allting blir till det bästa*

Lesly Valencia sa...

Jag håller tummarna :)

Anneli Sjögren sa...

Tack tack!! Jag tror att det hjälpte!! Mötet gick bra och vi har fått lite positiva vibbar om framtiden...!! Men det skriver jag om i nästa blogginlägg..!!! :D