Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 5 november 2012

15 mackor in the morning mist

Idag har Nettan och jag gjort vår första "riktiga" arbetsdag!! :D
Klockan 06.45 ringde väckarklockan och jag släpade mig upp ur sängen - med ett visst motstånd kan jag säga...!! Nettan kom kl 07.45 och då packade vi in våra grejer i hennes bil och åkte iväg!
På en timme snodde vi sen ihop 15 mackor + kokade tévatten och kaffe som vi hällde upp i thermosar och ställde på en serveringsvagn, och fem i nio rullade vi in vagnen i mötesrummet. Right on time!! :D
Efteråt var det flera stycken som tackade för de goda mackorna, och vi fick även en ny beställning till ett annat möte om ett par veckor! :D Tjohoo!!
Nu är vi äntligen på väg på riktigt!!

Anneli.

Inga kommentarer: