Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 30 november 2012

Nya foldrarna och lite till

Efter en intensiv arbetsvecka är det äntligen helg. Men bara för att det är helg så är inte jobbet slut!!
Imorgon lördag är vi lediga, men på söndag väntar första jobbet för kommunen! (Nu kommer det flera länkar här... Högerklicka på en länk och sen på "öppna länk i ny flik" så öppnas länken på en egen sida!)
Vi = Södra Dalarnas Serviceteam, har fått i uppdrag att vara med på Skyltsöndagen i Avesta Centrum. Varje första advent är det julskyltning och de flesta affärer har öppet. Föreningarna i kommunen erbjuds delta på olika sätt, så det brukar vara massor av olika saker på stan. Det brukar säljas lussebullar och pepparkakor, bjudas på skönsång med julvisor, vara ponnyridning med mera. I år kommer "Kamelbonden" Bengt hit och det kommer finnas 2 kameler på stan - dock ingen av hans egna, utan det är kamelerna Tingeling och hennes son Kashmir som bor utanför Horndal utanför Avesta som kommer hit! Och mitt i bland allt det här och lite till så kommer alltså även vi att finnas med på ett hörn! Eller närmare bestämt på gågatan mitt i centrum! Vårt uppdrag är att tända, vakta och hålla igång två eldar, och så ska vi dela ut våra rykande färska foldrar som vi jobbat med denna vecka!
Detta är våra NYA foldrar med den nya loggan som jag har designat!
Det är även ändrat lite i texten, men det har vi hjälpts åt med!
Och så här ser baksidan ut! En klar förbättring från den gamla foldern som du kan se på det HÄR blogginlägget från den 7 september i år. Där ser man dock inte baksidan, men jag kan lova dig att den nya är bättre!! :P

Ok Folkens!! Nu blir det inget mer ikväll!!

Anneli.

2 kommentarer:

Lina sa...

Åh så fina foldrar :) Så otroligt kul att ni skördar frukt nu:)
Ha en riktigt bra måndag. Kram Lina

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina! Ja, det är otroligt roligt att det äntligen - efter nästan 3 år - börjar hända något konkret! Men det är mycket att göra nu - nästan så det blir övermäktigt..!! Tur ändå att vi är flera som hjälps åt!
Ha det så bra!! Kram!!