Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 12 november 2012

Milstolpe

Idag har Nettan och jag varit uppe på Arbetsförmedligen och skrivit på papper om lönebidrag, och från den 1:a december kommer vi att vara anställda i vårt företag; Södra Dalarnas Serviceteam - Arbetsintegrerat Socialt företag! :D :P :-) Det känns bara bra kan jag säga!!

Vad som inte känns riktigt lika bra är att kl 07.15 imorgon bitti måste jag sätta mig i bilen för att åka upp till Vikarbyn med Nettan...!! Tur då att det vi ska göra i Vikarbyn är desto roligare: imorgon är sista delen i Handledarkursen som vi har gått på!! :D (Ja alltså... Det är inte att åka med Nettan som inte är så roligt, utan att behöva vakna så där tidigt!!! Om nu nån inte förstod det...!! :P )
Vilket betyder att jag måste gå och lägga mig i tid ikväll...! Hur nu det ska gå...! Jag verkar ju vara en obotlig nattsuddare, och hur det nu lyckats gå till så har jag totalt vänt dygnet fel på sistone...! Igen...!
Men man kan ju inte gå och lägga sig hur tidigt som helst!! Så innan jag ska hoppa isäng så har jag bestämt mig för att sortera papper som ligger i högar här och där... Ni vet de där högarna som man ska ta hand om "nån gång senare"... Det är dags nu har jag bestämt mig för!!
Jag ska bara skriva ett blogginlägg på min andra blogg (Anneli-In-Da-Greenhouse) också, och sen sörrni...!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Lina sa...

Du kommer snabbt vända dygnet igen:)
Shit vad kul att allt lossnar och det går så bra för er. Galet kul! (Jag vet jag skrivit det innan, men kan inte sluta vara glad för er skull :)
Stor kram Lina

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!! Va gullig du är!! ♥
KRAM!!!