Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 20 november 2012

Tack gode Gud för tisdagar!

Efter jobbet idag var jag så trött så jag visste knappt vad jag hette! När Eva och Nettan gått sjönk jag bara ihop i en liten fläck och tänkte nästan gå och lägga mig en stund för att orka ha cirkeln ikväll.
Men det vågar inte sjutton sova middag - då är jag uppe och joddlar till fram på småtimmarna, så jag försökte kolla några mail istället och sen tog jag mig ut i köket och lagade mig lite mat (Wokade grönsaker med jordnötssmörssås. Mums!!).

Men det är nåt magiskt med tisdagarna... nåt magiskt med cirkeln... Jag får sån energi!! Att vara cirkelledare på min Andliga och Mediala Utvecklingscirkel ger mig så mycket energi så jag vet inte hur jag skulle orka utan den!! Och det är inte bara meditationen!! Man kan ju tänka sig att en halvtimmes meditation blir som en "powernap" - och så kanske det är, men även gånger när vi av nån anledning inte mediterat så får jag sån energi!! Jag vet inte riktigt vad det beror på, men en del av det kan ju vara att jag tycker att det är sååå roligt!!

Men allt roligt har ett slut och här sitter jag nu i min ensamhet och bara njuter av hur rolig och fantastisk cirkeln blev ikväll - igen!! :D Jag längtar redan till nästa tisdag!!

Nu ska jag äta en skål med upptinade hallon och körsbär innan jag går och lägger mig! Mmmm...!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Lina sa...

Ja det är verkligen underbart så mycket energi som kan ges och fås i sådana cirklar. Underbart på alla sätt:)
Ha en fantastisk dag!
kram Lina

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!!
Ja, synd bara att energin inte håller i sig..! Idag var jag lika trött igen tyvärr...! :-(