Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 14 november 2012

Helt slut och galet lycklig!

Låååång dag går mot sitt slut!! Men trots att jag är helt färdig av trötthet kommer jag inte riktigt till ro... Inte utan att berätta för er om min dag! :P

Dagen började redan kl 06.15 för min del. Det var inte helt lätt att släpa sig ur sängen, för jag hade inte sovit så mycket trots att jag låg i sängen redan kl 23.20 - vilket är väldigt tidigt för att vara mig!

Nåväl, upp kom jag, och jag var precis färdig när Nettan kom för att hämta mig en timme senare!
Som vanligt så körde Nettan de nästan 13 milen upp till Vikarbyn och sen körde jag samma väg tillbaka på eftermiddagen!
Handledarkursen var mellan kl 09.00 - 16.20 (16.00 egentligen, men vi drog över tiden för att inte avbryta mitt i en övning + att det var lite avslutande info innan vi kunde påbörja resan hem).
Det här var egentligen den sista och avslutande kursen på Handledarutbildningen, men vi kan absolut tänka oss att fördjupa oss ännu mer, så det är inte otänkbart att det blir några fler kursdagar i framtiden! Time will tell!! Det har i alla fall varit otroligt kul och lärorikt att gå den här Handledarutbildningen!!

När vi kom till lokalen stod redan några av cirkeldeltagarna och väntade på oss! Jag hade sagt att vi skulle börja kl 18.00 idag och vi sladdade in på parkeringen med bara nån minut till godo! :P Tyvärr fick vi skippa meditationen ikväll i och med att vi var så sena, men det fick gå ändå!

Idag startade vi ett nytt inslag på cirkeln! Vanligvis ser ordningen ut så här: 17.30: meditation i ca 30- 40 minuter. Efter det går jag ut och kokar té och kaffe och dukar fram till fikat. Då brukar de som inte velat/kunnat vara med på meditationen komma också och så fikar vi tillsammans. Ca 19.15 börjar vi med det som kallas "Psychic games" - oftast med Tarotkort eller färgband som vi tolkar åt varandra, men det finns andra spännande "lekar" också (ska inte gå in på det nu). Ibland avslutar vi kvällen med att de som vill får ta in andekontaker - det beror lite på vilka som kommer om vi gör det eller ej, och sen kl 21.30 rundar vi av och skiljs åt för den gången.
Det nya vi började med från och med ikväll var att alla deltagarna fick skriva sitt namn på en lapp som de fick vika ihop och lägga i nånting (jag råkade ha ett pennfodral ikväll...), sen blandade jag runt alla lapparna och en av deltagarna fick dra en lapp - typ som ett lotteri. Den vars namn stod på lappen fick en hel Tarotläggning som vi andra hjälptes åt att tolka! Dagens vinnare var....... JAG!!! :P Ni kan gissa att de andra fick jobba!! Men det är å andra sidan därför de kommer på cirkeln; för att lära sig och för att öva!! :P
Jag tror att detta kommer att bli ett populärt inslag på cirklarna, tror inte ni!?!

Nu har klockan gått en bit över midnatt och sängen ropar på mig!! Så jag säger: På återseende och tack för att ni tittade in!!

Anneli.

Inga kommentarer: