Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 26 november 2012

Marknadsföring på hög nivå

Nu är det officiellt: Min man och livskamrat är nu även min arbetskompis! :D Papperna är påskrivna och inlämnade till Arbetsförmedlingen idag!

Många skulle nog inte vilja eller klara av att både bo och arbeta ihop, men det är ingenting som varken Janne eller jag har nåt problem med! Tvärt om så är det nåt som i alla fall jag ser fram emot!! Men sen är det ju inte så att vi kommer att göra samma saker och befinna oss på samma plats hela tiden heller, men även om det vore så så hade vi inte något emot det!

Idag har jag jobbat på vår logotype. Det var inte helt enkelt - mycket småpyssel var det, men jag fick ihop det rätt bra tillslut! Nu är det bara att få till färgerna lite bättre så är den klar! :D
Denna veckas arbete går för övrigt i marknadsföringens tecken bl a för att vi på söndag ska vara med på julskyltningen här i Avesta och till dess måste jag ha skrivit ut foldrar och visitkort så vi har något att dela ut till folk på stan. Hoppas bara att det inte blir så kallt som de sagt på väderleksrapporten! Det kan bli så kallt som -17 grader!! Brrr...!! Tur att vi ska sköta om några eldar som ska vara på stan - då kan vi i alla fall värma oss vid dem!!
Men vi får väl se hur det blir!

Nu ska jag ut på facebook en stund innan jag går och lägger mig, så morsning och good bye!!

Anneli.

Inga kommentarer: