Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 24 november 2012

Tarotkort och ärtor

Åh vad det är skönt att det är helg!!
Vet ni, jag är så slut så jag orkar knappt ens ha roligt!!

Idag var "gänget" och jag bjudna hem till en kompis i Norberg, och först hade jag tänkt att tacka Nej...! Jag tänkte för mig själv "hur i hela friden ska jag orka det..", men samtidigt så VET jag ju att när jag väl är där så kommer jag tycka att det är jättekul och sååå värt det, så trots att en del av min hjärna skrek NEJ så sa min mun JA! :D Och precis som jag ju redan visste så är det verkligen inget jag ångrar!! Men jag misstänker att jag kommer att somna ovaggad i natt!! :P

Vi åt middag tillsammans; smaskig Broccolipaj och sallad och till efterätt hade en av tjejerna gjort Cheese cake - fast den åt jag inte, jag vill inte äta nåt med socker i (om det inte är en bit ekologisk mörk choklad som jag faktiskt sitter och smaskar på nu..!! Man kan ju inte ha FÖR mycket principer..!!)  :P
Självklart åkte Tarotkorten fram som de alltid gör när "tjej-gänget" är i farten! Ja, jag tror inte att vi träffats en enda gång utan att korten kommer fram! Men så är det ju också ett intresse som vi alla har gemensamt!

När jag kom hem lade jag gröna ärtor i blöt för imorgon eller möjligtvis i övermorgon tänkte jag göra nån slags vegetariska biffar av dem. Har gått och tänkt på att jag vill göra det så länge nu, men inte orkat ta tag i det. Men nu ska det banne mig bli av!!
När jag ändå var i farten så lade jag mandel och ris i blöt också, för att ha till "Veganmjölk-tillverkning" i morgon! Jag håller på att experimentera lite med det för att få fram ett bra recept. Resultatet kommer jag att skriva om på min "green-blogg". Jag länkar till det här på denna blogg sen, om ni skulle vara intresserade av att veta hur det blev och hur jag gjorde!

Jaha... Det var allt för idag!! På återseende hoppas jag!

Anneli.

2 kommentarer:

Minnah sa...

Riktigt bra sida.

Lycka till med allt.

Kram Minnah

Anneli Sjögren sa...

Tack Minnah!! Kul att du gillar den!! :D
Lycka till med allt du med!!
Kram!!