Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 14 november 2012

Vardagshjälte

När jag skrev inlägget igår (som blev postat idag eftersom klockan var över midnatt..) så var jag så trött att jag glömde att lägga ut en bild som jag ville visa er.
I lokalen där kursen var så har nån på väggen målat en jättefin bild som ser ut som att det är ett fönster och det är sånt härligt djup i bilden trots att den är helt platt!! Jag vet inte riktigt om det framgår av bilden, men klicka på den så blir den åtminstone större:
Först lägger jag ut en närbild, och sen en som är tagen en liten bit ifrån. Tyvärr är det inte bästa kvalitet på bilderna, men det är vad min mobilkamera och jag klarade av under stress!!
Men visst är målningen superfin!?! Jag satt så att jag såg den hela dagen, och jag hade svårt att slita blicken från den faktiskt! Tyvärr har jag ingen aning om vem som målat den...!

Ok! Förklaring till blogginläggets titel:
Igår när Janne gick till våran brevlåda för att kolla om posten hade kommit så såg han att granntantens ytterbelysning fortfarande lyste, vilket den aldrig brukar göra när det är ljust ute. Janne tyckte att det var konstigt, så när han kom fram till brevlådorna så kikade han ner i hennes brevlåda för att se om hon hämtat in posten, men det hade hon inte - inte ens morgontidningen! Det var väääldigt konstigt tyckte Janne, så han gick och knackade på hennes dörr och hörde hur hon skrek därinne. Dörren var låst, och tanten verkade inte höra Janne, så då ringde han efter en ambulans och när ambulansen kom ringde en av ambulanskillarna efter polisen, för de har ingen befogenhet att bryta upp dörrar...! (Så då ska personen ligga där och lida ett tag till medan man väntar på polisen... Märkligt..!!!) I alla fall så kom polisen rätt snabbt och såg till att ambulanspersonalen kunde komma in. Då visade det sig att tanten hade ramlat och brutit benet och låg på golvet utan att kunna ta sig upp!! Stackar'n!! Hon är ju inte pur-ung direkt heller... 83 år är hon närmare bestämt och bor ensam i huset sen hennes man gick bort för ett tiotal år sen. Så nu är hon på sjukhuset och har blivit opererad, och Janne har lovat att ta hand om huset tills hon kommer hem! Planen är att vi ska åka in och hälsa på henne lite senare idag.
Till saken hör också att vi har aldrig haft nån kontakt med henne.. Hon är lite "konstig"/enstörig och hälsar inte ens när man åker förbi...! Nån gång när man hämtat posten samtidigt så har hon hälsat och kanske sagt några ord, men det har varit all kontakt vi någonsin haft egentligen..!!
Jag har på känn att det är på väg att ändras...!!

Men... (går)dagens hjälte är i alla fall min älskade man: Janne!! ♥

Nä, nu ska jag sätta lite fart (var jag nu ska sätta den..! ;-)
Ha en bra dag allihopa!!

Anneli.

Inga kommentarer: