Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 1 november 2012

Zombie...

Men hur kan man vara så trött "bara" av att ha jobbat i fyra timmar igår?? Jobba och jobba förresten... Vi pratar inte tungt kroppsarbete här utan mer kaffedrickande medan vi planerade och diskuterade!! Men det var tydligen tillräckligt, för jag har gått som en zombie hela dagen idag och inte fått mycket gjort trots att jag sov som en stock 9 timmar på raken natten till idag!! Oj oj oj... hur ska det här gå nu när jag ska börja jobba??

Det blir i alla fall lite mjukstart! Idag, som ju egentligen var första dagen på praktiken, har jag varit ledig eftersom vi fuskbörjade redan igår, och imorgon ska Nettan och jag inhandla ingredienser och planera vårt första uppdrag som blir på måndag morgon då vi ska fixa fika till 15 personer på ett möte!
Vår eminenta och smarta ordförande, mentor och numera projektledare kom på att vi borde göra små "visitkort"/smörgåsetiketter att lägga på varje fat till fikat, så då gjorde jag det:
Visst blev de fina!?! (Klicka på bilden så blir den större). Det är ju supersmart att vi gör lite reklam för oss på samma gång som vi serverar fika!! :D

Men nu orkar jag inget mer idag!! Natti natti!!

Anneli.

6 kommentarer:

Lisbet sa...

Jag trillade in av en ren slump. Har nu läst av allt du skriver och blev kvar lite för länge. Härlig blandning med recept, träning och med glimt i ögat.

Jag har 8 stycken HälsoBlad som du får en gång i veckan på min sida. De är gratis så passa på. Kommer senare ut med en gratis app om hälsa vid årsskiftet.

Anneli Sjögren sa...

Hej Lisbet!! Va roligt att du råkade trilla in här!! Fast jag tror inte riktigt på slumpen...! :P
Nu har jag klickat i att jag ska prenumerera på ditt HälsoBlad! Ser med spänning fram emot det första! :D

tantista sa...

Vilken bra idé och väldigt fina kort! Fick jag bestämma så skulle ni ta bort raden "Ett socialt företag" - "ingen" vet vad det är ändå, så det blir bara förvirrande och dränker därmed en del av det budskap som annars vore starkare!

Anneli Sjögren sa...

:D Fast med den logiken tantista, så fortsätter ju alla att vara okunniga om vad ett Socialt företag är för nåt! Vi vill ju sprida det så mycket som möjligt!! Dessutom är fikat och lapparna till ett möte för kommunfolk, så de bör verkligen veta vad ett Socialt företag är för nåt!! :D

tantista sa...

Man kan resonera på olika sätt kring det där:) Men är det kommunfolk som skall få korten så bör/borde dom ju veta, ja det håller jag med om:) (Dessutom är jag ju inte inblandad överhuvudtaget, så... dags för mig att hålla lite tyst tycker jag;)

Anneli Sjögren sa...

Hahaha..!! Du får gärna tycka till!! Det är bara bra med lite input från "vanligt folk"!! :P
Det är liksom balansen mellan att informera folk och att låta bli att göra dem förvirrade..!! Inte helt enkel ekvation!! :D