Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 16 november 2012

Nu har jag börjat förstå...

.... alla människor som längtar till helgen och som utbrister: "Äntligen fredag" när sista arbetsdagen i veckan randas!! Jag är helt färdig efter denna vecka!! Men så är jag ju inte van att ha ett arbete att gå till heller....!!

Gå till jobbet...!! Det känns konstigt att ens säga det!! "Hej då älskling! Nu åker jag till jobbet"! Nä... det kommer ta ett tag att vänja sig...!!

Fast å andra sidan kanske jag inte kommer få säga det så ofta; Janne kanske ska få praktikplats hos oss!! Vi får väl se - han måste ju prata med sin handläggare på AF först! Men det kan bli så!!

Ja, hörrni..! Det här är allt för idag! Men jag kommer tillbaka - jag lovar!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

När det lossnar så lossnar det ordentligt vill jag lova!

Anneli Sjögren sa...

Ja det vill jag lova!!! På gott och ont!! Men mest på gott får jag hoppas!! Time will tell...!! :P