Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 7 november 2012

Avesta Tidning

I fredagens Avesta Tidning var det en artikel om att Avesta kommun nu bestämt sig för att köpa tjänster av oss, d v s Södra Dalarnas Serviceteam för 150 000 kr under ett år!
Klicka på bilden så blir den större så att ni förhoppningsvis kan läsa texten!

Ja, nu börjar det verkligen kännas att detta är på riktigt! Nettan och jag gör vad vi kan för att förbereda för allting med hjälp av vår ordförande och mentor Eva, och på måndag ska vi upp till AF för att skriva på om Lönebidrag från och med 1:a december!! Japp folkens!! Det rör på sig!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Lina sa...

Sååååå himla roligt! Wiiiiie! Jätteglad för din skull, på alla sätt!
Stor kram till dig

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!! Kram till dig med!!