Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 2 november 2012

Frankensteins monster

Sa jag att jag var trött??
Igår var jag som en zombie, och idag... idag har det varit ännu värre!! Jag sa till Nettan när vi i förmiddags var och handlade det vi behöver till måndagens fika-fixande att jag känner mig som Frankensteins monster - som att jag har två bultar vid tinningarna som skruvas åt... en sjuhelvetes huvudvärk med andra ord..!! Jag som aldrig brukar ha huvudvärk...!
Helt klart att det är lite mycket nu... och jag känner stor ovisshet om hur det ska gå - både vad gäller min egen arbetsförmåga och huruvida vi får in tillräckligt med jobb för att överleva som företag! Men jag försöker släppa min oro, för jag har ju trots allt min tro på att allt blir som det ska och att det finns en mening med allt! Att oroa sig är bara slöseri med energi!!
Men på den positiva sidan är i alla fall att min knä är lite bättre!! Inte bra - men bättre! Alltid nåt att vara glad för! Ja, jag kunde ju t o m köra bil idag! :D

Om jag mår bättre imorgon ska jag hem till Nettan på lite Halloweenfirande, så det är bäst att jag försöker komma isäng i tid ikväll!

Önskar er alla en trevlig helg!

Anneli.

Inga kommentarer: