Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 4 november 2012

Lady Bolla

Minns ni den söta lilla hunden jag hade här i 5½ veckor i somras? Hos sin ursprungliga matte och här hos oss kallades hon för Bolla, men nu hos sin nya matte - tillika min kompis Tina - så har hon fått namnet Lady!
Tina skickade ett par bilder som hon sa att jag får lägga ut här på bloggen, så då gör jag det!! :D
 Lady ser verkligen ut att trivas, tycker ni inte!?! :D
Det känns skönt att veta att de två verkligen funnit varandra!!

Själv ska jag förbereda för att sova i lokalen inatt för att vakna på jobbet imorgon!! Klockan kvart i åtta imorgon bitti ska allt vara packat och klart för att Nettan och jag ska åka iväg och fixa fika, duka och koka kaffe till det där mötet.
Kvart i åtta... på morgonen.... det kanske är en helt normal tid att börja jobba för de flesta - men inte för mig!! Jag brukar sova som allra bäst vid den tiden!! Så det känns inte helt kul måste jag erkänna...!! Men det är väl Ok om det inte händer för ofta! Och det är ju jättekul att vi redan fått ett uppdrag!! :-)
Det gäller att se det från den positiva sidan!! :D

Nu är det bäst att jag sätter fart! See ya!!

Anneli.

2 kommentarer:

Lina sa...

Lycka till idag :) Det kommer gå kalasbra. Och grattis än en gång till uppdraget :)

Kram L

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!! Det gick jättebra och det var väldigt uppskattat!! :D