Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 25 november 2012

"Hemkört..."

Om nån skulle fråga mig vilket väder vi har haft i mina trakter idag så skulle jag inte kunna svara!! Jag vet inte om det varit regn eller solsken - jag tror inte ens att jag har tittat ut genom fönstret, ännu mindre varit ute!
Vad HAR jag gjort då??
Jag har varit i köket nästan hela dagen! Det började redan igår kväll när jag lade mandel och ris i blöt inför dagens Veganmjölkstillverkning - för det är exakt det jag sysslat med idag! Det blev riktigt lyckat! Dessutom tog jag tillvara på resterna - det som blev över från mjölktillverkningen - på ett spännande sätt!! Jag gillar verkligen när det funkar att ta tillvara på precis allt!
Recept och foton hittar ni HÄR! (Högerklicka på länken så öppnas den i ett nytt fönster).
Jag måste säga bara att även om jag tycker att den här Veganmjölken smakar bra så gillar jag inte att ha den i kaffe eller té..!! Synd, men det kanske går att vänja sig...
eller inte..!! :-/ Time will tell - as usual!! :P

Jaha... och så har vi ny vecka här igen! Imorgon ska Janne följa med till jobbet för att få papper påskrivna av Eva angående praktikplats hos oss. Och sen är han en av oss! :D Bra det!! Vi behöver bli fler!!

Anneli.

Inga kommentarer: