Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 31 mars 2012

Normal.... eller??

I förmiddags när jag lyckats ta mig ur sängen och klev ut i den lilla hall som finns utanför sovrummet hörde jag från nedervåningen att far och son hade en konversation om att vara "normal". Adrian frågade sin far: "Vem är minst normal av mamma och mig? Det måste ju vara mamma för hon spelar Minecraft"!
Gissa att jag fick mig ett gott skratt!! :D En fantastisk start på min dag!! :D
(Och för er som inte vet så kan jag tala om att Minecraft är ett dataspel som är väldigt populärt bland ungdomarna - och mig!!!) :P

Men apropå det här med att vara "normal"... VEM är egentligen normal? Vem BESTÄMMER vem som är normal?? Och är det egentligen nåt man ens vill vara??

Janne brukar säga att en av de saker som gör att han står ut med mig är att jag är lite galen...!! :P Inte "normal" alltså...!!
Nä "normal" är inget jag strävar efter!! Mitt måtto är ju lite skämtsamt uttryckt: "Man får väl va´ som man e´ när man inte blev som man skulle"!! ;-) (Uttalas på Stockholmska!!)
Ja, och gäller det mig - så måste det ju rimligtvis även gälla andra, så var dig själv och våga visa vem du är!! Det försöker jag göra!! Visa vem jag är alltså..!!
Sen får man väl "skärpa sig" i vissa lägen...!!! Hihi..!!

Anneli.

onsdag 28 mars 2012

Ledsen...

Idag känner jag mig lite ledsen... så jag lägger in den här:
Man KAN inte fortsätta vara ledsen när man ser den här underbara bilden!! :D

Anneli.

tisdag 27 mars 2012

Lång dag tar också slut

Klockan är snart midnatt och här sitter jag alldeles ensam i lokalen! :D
Dagen har varit lång känns det som, och jag har fått en del gjort - fast inte så mycket som jag hoppades när jag vaknade imorse...! Men så är det nästan jämt tycker jag, så det är bara att leva med!

På cirkeln ikväll bjöd jag på våfflor - både "vanliga" och LCHF, och det var uppskattat må ni tro!! Det vart smet över så imorgon på mötet med vårt Sociala företag tänkte jag bjuda på våfflor till fikat! :D Tror nog ingen blir direkt ledsen för det!! :P

Men nu behöver jag komma isäng!!
Natti natti på er!!

Anneli.

måndag 26 mars 2012

Bokföring...

Jag har bara ett enda ord att säga om bokföring... BLÄÄÄÄÄ!!!
Idag hade vi ett extramöte med vårt Sociala företag, och vår mentor Bengt kom för att visa oss det viktigaste med hur man bokför i ett företag.
Jag har ju haft en egen firma på 90-talet så det var inte direkt några nyheter, men jag blev påmind om hur ooootrooooligt tråkigt jag tycker bokföring är!!! Och det finns en risk att det är jag som åker på det...!! :-( Nån måste ju göra det...!!
Fast vi ska som tur är inte sköta hela bokföringen själva - bara basic, så det går väl ann...!!

Nåt som är betydligt roligare är att nu är det klart att vi (=Katta, Nettan och jag) ska få gå en handledarutbildning som startar nästa tisdag och ska vara tre heldagar under våren och sen tre heldagar i höst. :D Det ser vi verkligen fram emot alla tre!!
Nästa tisdag är för övrig Jannes och min 18-åriga bröllopsdag!! ♥ Tänk va tiden går...!! ♥

Apropå att tiden går - och fort dessutom, så ska jag skriva om det i morgondagens blogginlägg...!! :P Men det är då det - nu ska jag ut på facebook en sväng innan John Blund kommer!!

Anneli.

söndag 25 mars 2012

Klarblå himmel över Nyhyttan!

Så här helt underbart klarblå himmel har vi över huset här hemma i Nyhyttan, Avesta!! :D Snacka om att man får vårkänslor!! :D
Det är väl ingen som har missat att det är våffeldagen idag!?! För mig blev det 3:dje dagen på raken som jag äter våfflor!! :P Jag var ju "tvungen" att finslipa på receptet...!!! ;-)
I gårdagens blogginlägg la jag ut mitt favvo-recept på "vanliga" våfflor, och en länk till LCHF-våfflor på min matblogg. Har du missat det så föreslår jag att du scrollar ner och kollar in det!! :P

Nu ska jag in till lokalen för att PSYCH-K-balansera med Katarina!! Så, I'm out of here!! :D

Anneli.

lördag 24 mars 2012

Våffelrecept

Imorgon är det våffeldagen och jag misstänker att många av er kommer att grädda våfflor!
På min matblogg har jag postat ett nytt blogginlägg med receptet till LCHF-våfflorna jag gjorde idag som ett experiment! Jag utgick från Birgitta Höglunds recept som jag länkade till i gårdagens blogginlägg, men sen experimenterade jag lite med det receptet och det blev jättebra!! Supergott faktiskt!! :D Jag länkar till det receptet längst ner i detta blogginlägg!
Bilden här ovan är på samma våffla som bilden igår! Dagens våfflor såg likadana ut, så jag såg ingen vits med att fota dem också!! :P

För er som inte äter LCHF tänkte jag faktiskt avslöja mitt alldeles egna våffelrecept så att ni kan grädda goda och mycket nyttigare våfflor!!
De här våfflorna kommer Martin och Adrian att få imorgon!! :D

ANNELI'S SMASKIGA OCH NYTTIGA VÅFFLOR

INGREDIENSER:
3 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
1½ dl havregryn
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 tsk socker
2,5 dl mjölk
2,5 dl vatten
100 g smält smör

GÖR SÅ HÄR:
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt mjölken och vattnet och vispa till en slät, tjock smet. Tillsätt det smälta smöret under fortsatt vispning.
Sen gräddar du bara som vanligt i ett hett våffeljärn!
Servera med sylt och vispad grädde.
Eller varför inte hemgjord vaniljyoghurt:
Riktigt gott faktiskt!! Receptet på vaniljyoghurten och LCHF-våfflorna får du om du klickar HÄR!

Anneli.

fredag 23 mars 2012

Tjuvstart...

Fredag.... och helgen har börjat!! :D
Har nyligen kommit hem ifrån ett födelsedagsfirande av en kompis, med magen full av hallon med vispad grädde, kaffe med grädde och en jättegod LCHF jordgubbspaj!

Har ingenting inplanerat för helgen vilket känns skönt! Tänkte eventuellt baka lite, och så ska det väl bli våfflor på söndag!! LCHF-våfflor då för min del!!
Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag tjuvstartat våffelgräddningen med att prova ett våffelrecept från Birgitta Höglunds blogg till lunch idag!! :P De vart inte så dumma..!! :D
Tyvärr var de inte så där frasiga och fina som vanliga våfflor brukar vara, men jag är glad att de ens höll ihop!! Förra årets LCHF-våfflor var visserligen goda och liiite frasiga, men de gick inte att få ur laggen i ett stycke!!

Vill ni ha receptet till Birgittas våfflor så klicka HÄR!!

Anneli.

onsdag 21 mars 2012

Möte X 3

Det är mycket möten nu...! Idag hade vi som vanligt ett "onsdagsmöte" med oss 4 som ska starta Södra Dalarnas Serviceteam. Just nu håller vi på att försöka göra en prislista på alla våra tjänster, vilket sannerligen inte är det lättaste!! Det blir mycket att försöka kika på vad andra tar betalt som gör liknande saker som vi ska göra, för man vill ju försöka hålla samma prisklass så att man inte konkurrerar ojuste eller dumpar priserna samtidigt som man behöver ta ut en viss summa så det lönar sig....! En rätt svår balansgång!!

Nu på måndag har vi ett nytt möte och då ska våran mentor Bengt från Coompanion var med. Vi ska gå igenom finanserna och hur man för en kassabok på rätt sätt vilket är välbehövligt eftersom det är så viktigt att det blir rätt med alla siffrorna i ett företag!!
Sen på nästa onsdagsmöte ska vi se över ansökan till Framtidsbanken som jag berättade om i förra inlägget.

Det är spännande tider nu må jag säga!! Och mycket att göra!! Men nu jäklar måste vi igång!! Och det känns som att vi har börjat få lite medvind!! Hoppas det håller i sig och fortsätter så!!

To be continued...!!! :P

Anneli.

måndag 19 mars 2012

Tack!

Tack alla ni som höll tummarna idag när vi (=Södra Dalarnas Serviceteam, Socialt företag) hade möte med Framtidsbanken!!
Mötet gick jättebra och nu har vi lite mer "kött på benen" inför nästa ansökan om Projektpengar! :D Självklart finns inga garantier, men jag tror i alla fall att vi har en god chans att få bifall denna gång!! Sista ansökningsdagen är den 9 april, och sen tar banken okänd tid på sig för att gå igenom alla ansökningar, så när svar kan förväntas har jag ingen aning om. Det blir till att gå i väntans tider igen..!!

Nåt annat positivt som kom fram på mötet är att det verkar som att kommunpolitikerna äntligen satt sig ner för att se hur de ska kunna hjälpa oss igång!! Det troligaste är att det förslag som vi gav, d v s att kommunen köper tjänster av oss, också är det som kommer att ske.
Inte heller här finns några garantier, med det känns i alla fall mer hoppfullt!! Sen hur lång tid det tar för "kommungubbarna" att ta beslut, ja DET står skrivet i stjärnorna..!! Den som lever får se...!! Men nog fasen börjar hoppet att spira igen!! :D

Anneli.

söndag 18 mars 2012

Håll tummarna!

Om du läser detta före kl 13.30 måndagen den 19/3 2012 så får du väldigt gärna hålla tummarna!!
Vad händer då??
Jo: Vårt Sociala företag har möte med en banktjänstekvinna från Framtidsbanken!!

För några månader sen lämnade vi in en ansökan dit om projektpengar, men den blev avslagen - på felaktiga grunder tyckte vi. Nu ska vi ha ett samtal runt en ny ansökan som vi har för avsikt att lämna in, och det känns lite "ödesmättat" med det här mötet...!! Vi skulle verkligen, verkligen behöva få lite positivitet come our way...!! För att inte tala om pengar...!!!
Så PLEASE håll tummarna för oss!!

Självklart kommer jag att rapportera hur det går med allting!!

Anneli.

lördag 17 mars 2012

Jannes Tarotkort

Här kommer nu de utlovade bilderna på Jannes Tarotlekar:
Klicka på bilderna för att få upp dem större!

PAGAN TAROT:
Här ovan ser ni Pagan Tarot-kitet med tillhörande förvaringspåse. Baksidan på korten är en grön variant på ett av korten som ni ser på de två korten som står upp lutade mot lådan.
Här ovan en närbild på några av korten. Som ni kan se så är många väldigt moderna, t ex med en dator på en av bilderna!

DA VINCI TAROT:
Da Vinci-korten här ovan är baserade på hans målningar och förstås då betydligt äldre i sitt bildspråk.
Det är förhållandevis många av korten som avporträtterar barn, och ett t o m där ett barn blir ammat!! Det gillar ju jag som är Amningsrådgivare!!! :P

När Janne fick hem korten och tittade igenom dem (han hade ju bara sett dem på internet, och aldrig i verkligheten) så var han först lite besviken. Han sa att om han hade sett dem i en affär så hade han nog inte valt dessa Tarotlekar, men sen när han fick prova/leka med dem så gillade han dem mer och mer och nu är han helnöjd med sina val!! :D

Även jag som först tyckte att dessa kort inte "talade till mig" tycker mer och mer om dem!!
Janne och jag träffade Katta och Nettan i lokalen idag och då provade vi att tolka Jannes kort för varandra, och det gick hur bra som helst!! :D

Tarot är verkligen "min grej"!! Jag älskar att hålla på med Tarotkort!! Dessutom är jag ganska duktig om jag får säga det själv..!! :D
Men jag är noga med att tala om att jag inte är nån spåkärring!! När jag lägger Tarot för någon så ger jag vägledning och är coach! Att spå någon skulle aldrig falla mig in - för mig känns det flummigt!! :P
Däremot så använder jag Tarotkorten tillsammans med min intuition och "vet" saker om andra som jag rimligtvis inte kan ha en aning om - och det är flummigt så det räcker tycker vissa...!!
Men det är väl med "flum" precis som med skönhet; i betraktarens ögon...!!

Anneli.

fredag 16 mars 2012

Vettigt...

Ännu en härligt slö dag!! Sååå välbehövligt!!
Det enda "vettiga" jag gjort idag är att ha åkt in till stan och handlat lite förnödenheter med min kära make!
Ja, och så skrivit ett blogginlägg i min matblogg:

Straxt ska jag göra nåt annat vettigt: lägga mig i badkaret med varmt skönt vatten och hemmagjort badsalt! Aaaaah....!!! :D

Anneli.

torsdag 15 mars 2012

Flygfärdig

Slö dag... Skönt och välbehövligt!!

Igår var Janne och jag runt till olika Second Hand-butiker här i Avesta för att kolla efter lite husgeråd till Martin som har flyttat hemifrån!!
Ja, han har inte flyttat speciellt långt - bara tvärs över gräsmattan till mitt gamla "In Da House", d v s lägenheten som vi byggt i våran lada!
Martin är själaglad och han vill klara sig så mycket som möjligt på egen hand, därav vår jakt på husgeråd!
Och vilka fynd vi gjorde!! Vi fick tag på 6 tallrikar, 6 assietter och 6 djupa tallrikar + 6 glas och bestick för 6 pers till det! Vidare köpte vi ett durkslag, en bröd- och en grönsakskniv, en bricka, en visp, en måttsats + ett litermått, diskställ + bestickkorg, salladsskål i glas samt 6 små glasskålar - allt för endast 250 kr!! Sen köpte Janne några skärbrädor och en besticklåda, men de var nya.
Allting som gick ställdes in i diskmaskinen och diskades, och idag har Martin och Janne burit in det i lägenheten! :D
Kastruller och tékoppar hade vi redan hemma som vi delar med oss av, och vad mer han kommer att behöva får vi väl komplettera med vartefter!

Det riktigt lyser om ungen!! Det märks att han trivs med sitt nya liv!!

Jag brukar säga att jag inte tror på barnuppfostran - jag tror på goda förebilder!! Barn gör ju som bekant inte som man säger, de gör som man gör!!
Men en av de viktigaste uppgifterna för en förälder är om ni frågar mig att hjälpa sina barn att bli självständiga!
Hur bra/dålig mamma jag är finns det nog många åsikter om, men en sak vet jag att jag verkligen har lyckats med; mina barn är väldigt självständiga!! Så att Martin; 17 år klarar sig utmärk råder det inga som helst tvivel om!! Mitt modershjärta sjunger av lycka för hans skull!! ♥

Anneli.

tisdag 13 mars 2012

Long time - no see...

Nu var det länge sen jag skrev!
Jag är så in i dödens trött... Jag har nog aldrig varit så här trött nånsin!!
Mycket i mitt liv har motvind just nu, och saker bortom min kontroll påverkar mitt och min familjs liv. Det är inte så enkelt att hålla energin och glädjen uppe just nu...! Men det få vara som det är. Ingenting är för evigt så det ska nog snart bli bättre!

En sak som verkligen lyfter upp mina sinnen är den Mediala Utvecklingscirkeln jag har varje tisdag! :D Ikväll "lekte" vi med Jannes ena Tarotlek som han beställde förra veckan och som damp ner i brevlådan igår. Jag glömde bort att jag tänkt ta kort på dem och lägga ut här, men jag får göra det en annan dag!
Janne visade än en gång prov på strålande god förmåga att tolka Tarotkort!! Jag är så stolt över honom!! ♥

Som vanligt är jag kvar i lokalen och ska sova över här, och inatt har jag en nattgäst också!! Det är Adrian som följde med sin pappa hit, och som sen ville vara kvar med mig! :D Så imorgon måste jag upp med tuppen för att fixa frukost och få iväg honom till skolan, vilket annars brukar göras av Janne. Men jag har faktiskt varit "jätteduktig" och börjat gå upp lite tidigare om mornarna på sista tiden, så det känns inte sååå oöverstigligt att gå upp kl 07.15 som jag ska göra imorgon! :D Det kanske blir folk av mig också så småningom..!! ;-) Hihihihihi!! :D

Men det är väl bäst att jag börjar göra mig iordning för natten nu...!!
Natti natti!!

Anneli.

torsdag 8 mars 2012

Att respektera sina gränser...

Jag har tagit time out!! I det här fallet innebär det att jag inte åkte till Norberg idag och inte kommer att åka till Vikarbyn imorgon!! Nån måtta får det vara!!
Vaknade i morse spänd som en fiolsträng efter en lååång natt med alldeles för lite sömn! Då insåg jag att jag behöver respektera mina gränser lite bättre!! Ställa in dessa två evenemang var vad jag behövde göra och genast efter jag tagit det beslutet mådde jag bättre och kunde slappna av!
Jag har ändå haft att göra med att förbereda för nästa veckas möten med vårt Sociala företag, och det har räckt alldeles förträffligt!!
Nu ska jag bara ta det lugn resten av kvällen, kanske baka lite LCHF-bröd eller göra lite LCHF-godis inför helgen! :D

En av mina kompisar la ut en länk till youtube på facebook som jag vill dela med mig av här.
Om ni vill skratta så ska ni absolut kolla på det här som handlar om manliga och kvinnliga hjärnor och hur de funkar!! Passande idag på Internationella kvinnodagen!! :P

Varsågod, här kommer länken:
Enjoy!!! :D

Anneli.

PS. Vet inte om jag skriver mer de närmaste dagarna... Jag behöver som sagt respektera mina gränser lite bättre - så jag improviserar!! Antingen kommer det ett blogginlägg eller så gör det det inte!! Men till nästa vecka ska jag nog orka "skärpa mig"!! :P
DS.

onsdag 7 mars 2012

Det är mycket nu...

Som de uppmärksamma kanske märkte så blev det inget blogginlägg igår. Jag var "duktig" och valde att diska och gå och lägga mig istället efter den Andliga och Mediala utvecklingscirkeln! Kl 23.40 låg jag i sängen!! :D
Min älskade man Janne har ju börjat på cirkeln som ni kanske vet (han är jätteduktig på att tolka Tarotkort!!!), men det kändes rätt konstigt att han åkte hem och jag stannade i lokalen..!! Men om ett par timmar ska vi ju ha möte med vårt Sociala företag och det är så skönt att vakna på plats och hinna förbereda i lugn och ro så jag väljer ändå det.

Som titeln avslöjar så är det mycket som händer just nu... Ikväll ska jag träffa kompisen Katarina och PSYCH-K-balansera, imorgon har jag lite småpyssel att göra med vårt Sociala företag och på eftermiddagen/kvällen ska jag på mingel och föredrag i Norberg med nåt kvinnligt företagande, och på fredag åker Nettan och jag till Vikarbyn på träff med massa olika Sociala företag här i Dalarna.
I helgen ska jag till Västerås på Änglamässa och sen är det måndag igen....!! Då har vi ett "extrainsatt" möte med vårt Sociala företag (vilket jag säkert kommer att återkomma till), och sen rullar veckan på med SIVA Prio, nya möten, ny cirkel och Gu' vet vad...!! Det känns som att det är för mycket... Jag fattar inte hur jag ska orka, men det måste gå!!
Det gäller att prioritera....!! Och bortprioritera!!
En sak som förmodligen kommer att bli bortprioriterad är bloggen...!! Vet inte hur mycket jag kommer att orka skriva nu på ett tag. Men ett litet råd från mig är att du kan prenumerera på nya blogginlägg så missar du inget!! :D

Puss och Kram allihopa!!
Anneli.

måndag 5 mars 2012

Translation...

Det sägs att vad en kvinna säger och vad hon menar inte alltid är samma sak...
Whoopi Goldberg tycks hålla med om det!! ;-)
Kan det ligga nåt i det här..??

Anneli.

söndag 4 mars 2012

Nybakat och PSYCH-K

Idag har jag bakat jättegott bröd - en variant på ett bröd som jag bakade i höstas. :D LCHF förstås!!
Vill ni ha receptet så lägger jag ut en länk i slutet på det här blogginlägget.

Nu på kvällen träffades kompisen Katarina och jag i lokalen för lite PSYCH-K. Jag tog med mig hälften av brödet och bjöd på det till kaffet (och resten frös jag in). Det vart klart godkänt!! Väldigt likt "riktigt" bröd tyckte båda Katarina och jag!!
Katarina fick även smaka lite av chokladen jag skrev om i gårdagens blogginlägg. :D Mmmmmmmums!!! :D

Länken till brödreceptet kommer HÄR, för nu har jag inget mer att skriva om idag!!

Anneli.

lördag 3 mars 2012

Kidnappad av Aliens??

Det mesta i livet har återgått till det vanliga i och med att sönerna är hemma igen!! Förutom det här med Janne då....!!!

Jag kan fortfarande knappt fatta att han efter alla dessa år helt plötsligt vill följa med mig till mina kompisar och träna på att tolka Tarotkort!! Ja, det har t o m gått så långt att han nästan inte vill åka hem!!
Idag var vi hemma hos Nettan med Katta och hennes man och tränade på att tolka korten, och när klockan började närma sig 18.00 och det var dags att börja tänka på refrängen så var det för en gångs skull jag som fick påminna om att vi borde åka hem till grabbarna!! Men tror ni Janne ville åka?? ICKE!!! "Bara en gång till först" sa han...!! :P Och så blev det!! :D

Jag har kollat efter microchip i nacken på honom i fall han blivit kidnappad av Aliens och de har mixtrat med hans hjärna eller nåt, men jag ser inga tecken på det...!! Eller har de bytt ut honom mot en "look-a-like"?? Jag har skakat om honom och frågat vad han har gjort med min man, men han bara flinar...!!
Ja, som det verkar så får jag leva med det här......!!

:D Jippiiiiii!!! :D

Anneli.

fredag 2 mars 2012

CHOKLADFROSSA!!!

Idag har Janne och jag varit en snabbis fram och tillbaka till Stockholm för att hämta hem grabbarna grus (Martin och Adrian), som i en hel vecka hälsat på storasyskonen och några av kusinerna. Väl i huvudstaden passade jag på att handla min älsklingschoklad:
Ekologisk, supergod choklad av märket Vivani. Detta är den i särklass godaste chokladen jag smakat!!

Här kommer en liten recension:
Först ut är den absolut godaste choklad jag nånsin smakat, EVER; DUNKLE NOUGAT - mörk nougat. Idag var första gången jag smakade den - och käre tid...!!! Här kan man snacka om "Mouthgasm"!!! Mina smaklökar dansade Tango i ren förtjusning medan chokladen smälte på tungan!!! Jag dreglar bara jag tänker på den!!
Som tur är så är den ganska mäktig, så en rad (4 bitar) är ungefär vad jag kan trycka i mig på ett och samma tillfälle! Om jag inte har en kopp kaffe till.... Hmmm.... Jag tror jag har en ny last på gång...!!! :P
Nästa chokladsort är: VOLLMILCH GANZNUSS - mjölkchoklad med hela hasselnötter.
Den här chokladen äter inte jag numera, men jag vet sen förr att den är supergod, och den är Martin och Adrians favorit! Fast de har inte smakat "Mörk Nougat" än, så vem vet...!
Den här slår alla andra "Helnötschoklader" med hästlängder i alla fall!! Att den är Ekologisk är bara en bonus!!
Tredjen ut i denna lilla recension är FEINE BITTER ORANGE - mörk choklad med apelsin.
Den här har jag faktiskt inte smakat än!! Men ett ögonblick bara... jag ska ta en bit på direkten!! Återkommer alldeles straxt....................mmmmmmmmm...............hmmmmmm............ Inte illa!!! :D Jag tillhör ju dem som inte bara gillar mörk choklad - jag älskar mörk choklad!! Ibland har jag längtat efter en choklad med lite mera smak - och här är den!! :D Perfekt att variera med när man som jag helst bara äter minst 70 %-ig, högkvalitetschoklad! Det var inte sista gången den här varianten får följa med hem!! :D
Sist men inte minst en liten favorit jag unnar mig ibland: DARK&CREME - mörk choklad men en skvätt grädde! Den här är verkligen jättegod!! Den är lite rundare i smaken än bara mörk choklad, så vill du vänja dig vid mörk choklad så är detta en perfekt övergång!!
Vivani har även andra chokladsorter! Självklart vanlig (fast ovanligt GOD) mjölkchoklad (VOLLMILCH), men också vit choklad och olika smaksatta chokladsorter - både mjölkchoklad, vit choklad och mörk choklad!
Vill du köpa så brukar de finnas på hälsokostaffärer, och har inte just "din" hälsokost dessa läckerbitar så be dem ta in!! De finns att beställa från Hälsokostgrossisten Biofood!

Nu kan ni sluta dregla, för nu är detta blogginlägg slut!! :P

Anneli.

torsdag 1 mars 2012

SIVA Prio dag 4

Eller dag 5 om man räknar med första introduktionsdagen...!
Nå väl, det är inget att tjafsa om!! :P

Jag packade ner datorn och tog med mig så att jag kunde jobba på en ny folder om Sociala företag i allmänhet och Södra Dalarnas Serviceteam i synnerhet! I och med att jag hade en del färdigt redan så blev jag nästan färdig idag! Men bara nästan...!
Jag tänkte att när den blir klar så ska jag försöka fota den och lägga ut här på bloggen, men det blir nån gång nästa vecka - jag ska ju inte dit igen förrän på tisdag!

Och nu över till något helt annat:
Som jag berättade i det HÄR blogginlägget så har mannen i mitt liv helt plötsligt, som en blixt från klar himmel, börjat intressera sig för Tarotkort och att lära sig att tolka dem! Ingen är gladare än jag (och tjejerna på cirkeln... hihihi...)!! Idag satt han på nätet och kollade på massa olika Tarotlekar. Ja, inte bara kollade - han beställde!!! Och inte bara EN, utan TVÅ!!!!
Tänk att man efter snart 18 års äktenskap fortfarande kan bli så överraskad!! :D

Den HÄR och den HÄR Tarotleken var det som Janne beställde!! :D

Jaha folks!! Det var allt från soffan i Nyhyttan, Avesta för denna gång!!
Lev väl!! ♥

Anneli.