Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 3 september 2013

99 problem

Dagens blogginlägg kommer bara att bestå av en bild jag snodde på facebook, för idag har jag ingen inspiration till att skriva nåt särskilt..!! Men budskapet på bilden säger en hel del om de flesta människors pågående dramer...
Nån som känner igen sig?? I know I do...!! :P

Ibland när man försöker få lite distans till sig själv och sitt liv så inser man att vissa av de saker man tycker är problem i ens liv verkligen bara är I-landsproblem och att man egentligen inte har så mycket att klaga över...!

Perspektiv, folkens! Perspektiv!! Så känns livet genast lite bättre!! :P

Anneli.

Inga kommentarer: