Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 15 september 2013

♥ Stark ♥

Nyduschad och blöt i håret kommer jag på att det är kyrkoval idag. Här i byn som jag bor är vallokalen bara öppen till kl 14.00 och jag vill verkligen utnyttja min rätt att påverka, så här har jag inte tid att sitta!

MEN, för att ovanstående inte ska vara det enda som står i detta blogginlägg så ska jag lite snabbt berätta att vår nye lille kattkille Stark mår som en prins! Han har kommit in i flocken väldigt lätt - ovanligt lätt skulle jag vilja säga - kanske beroende på att han är van från sin uppfödare att ha både barn och hundar omkring sig. Och så andra katter förstås! Han har i alla fall gjort sig helt hemmastadd!
Favoritplatsen är i ena klösträdets "hängmattor"! Här ligger han tryggt och spanar på de andra katterna och oss tvåbeningar!
Stark är så himla social och vill gosa och vara med hela tiden! Vi bara älskar honom!! ♥

Men nu ska jag göra mig i ordning och dra iväg till vallokalen!
Morsning och good bye för denna gång!

Anneli.

Inga kommentarer: