Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 8 september 2013

Välkommen Stark!

Och observera att Stark ska uttalas Staark - d v s med Engelskt uttal!

Vem är då den här Stark?? Tja... jag kan börja med att berätta att han är en rätt ung kille - nästan en bebis faktiskt; 13 veckor imorgon - och att vi idag har åkt ca 50 mil för att hämta hem honom! Han är vääääldigt söt och busig, men grät en del i bilen. Det var INTE roligt att åka bil tyckte han!

Vidare är han rödhårig med "stänk av" silver, har vackra gröna ögon och två rätt stora öron!
Att han sen har fyra ben och tassar och en lång svans gör honom inte mindre söt!
Vill ni se en bild på honom?? Ok då:
Det var inte lätt att ta kort på honom ska jag säga, för han ville bara busa och utforska sitt nya hem! Men Adrian hjälpte mig att hålla honom så att jag åtminstone hann ta ett kort! :D
♥ Visst är han söt!!! ♥

Namnet Stark som hans uppfödare döpt honom till kommer visst från en Science Fiction-serie som jag aldrig hade hört talas om och följaktligen inte minns vad den heter...! Men alla namn som har bokstaven S eller F i sig ska visst vara bra i kattnamn eftersom de bokstäverna bildar ljud som katter lystrar till!

Och med den uppdateringen säger jag morsning och good bye för denna gång!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Väldigt, väldigt söt! Och stamtavlan är fin som snus, kan jag gissa! (Med ledning av att ni åkte femtio mil för att hämta honom:) Lycka till, lille Stark, det blir nog bra skall du se, det är en snäll familj du kommit till.

Anneli Sjögren sa...

Jo då!! Såklart han har en fin stamtavla!
Han har funnit sig väl tillrätta och både kissat och bajsat på lådan och lekt som en stolle med några kattleksaker han hittade!! Imorgon ska han nog få träffa "tanterna" så får vi se vad han tycker om dem och de om honom!! :P

Vera sa...

Så himla fin!

Anneli Sjögren sa...

Ja, visst är han!! Och heeeelt underbar till sättet!! Så himla kelig och spinnig!! Och busig förstås...!! :P