Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 26 september 2013

Svårt...

Varför är det så svårt att leva upp till sin egen visdom?
Ovanstående visdomsord (ärligen snodd från facebook) tror jag alla kan hålla med om att de är bra och att man borde följa dem. Men gör man det? 
Vissa är lättare och andra är svårare! Men genom att vara medveten om hur man vill vara - i relation till både sig själv och andra - så kan man använda visdomsorden till att se vad man vill förfina hos sig själv. Ja, det är så jag ser på dem; som en "checklista" över olika saker att öva och bli bättre på!
Och kom ihåg: Man kan bara göra sitt bästa!
Jag tror att jag ska öva mer på att vara helt Ok med att jag är "operfekt perfekt"! :P

Anneli.

Inga kommentarer: