Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 14 september 2013

Smaskens...

Snacka om att vara supertrött! Jag vaknade inte förrän kl 11.50 idag!! Visserligen sov jag inget vidare inatt, men ändå...!! Tonårsfasoner...!! :P

Nåja! Väl uppe fick jag för mig att jag skulle fortsätta experimentera med de där sockerfria frukmuffinsarna som jag skrev om tidigare. Sagt och gjort!
Alla ingredienserna fanns hemma så det var bara att skrida till verket!
Och de blev verkligen supersmaskiga!! Men fortfarande för kompakta...! Så nåt recept kommer inte denna gång heller. Men jag ska fila vidare tills jag är nöjd och DÅ mina vänner får ni receptet ni också! Tålamod alltså!!

Anneli.

Inga kommentarer: