Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 18 september 2013

Martins första egna lägenhet

Igår flyttade Martin in i sin nya lägenhet i Stockholm! Och självklart var vi där för att hjälpa honom!! Det roligaste var att han var den siste att få se sin egen lägenhet (av oss som har hjälpt honom att få lägenheten (Ylvali) och kört ner hans grejer, kånkat upp dem, städat mm)!
Martin var på Universitetet när vi kom med hans grejer, men syrran Ylvali hade nycklarna! 
Ylvali och brorsan Rickard kom med T-banan och Janne och jag med en stor hyrbil. Så strålade vi samman utanför Martins port och sen var det bara att sätta igång! Ylvalis sambo kom efter en stund och hjälpte till och medan de kånkade och bar så tvättade jag ut skåpen (städningen var under all kritik!!), diskade och lagade mat till "flyttkarlarna". När hela hyrbilen var tömd på grejer åkte Janne och Rickard till den andrahandslägenhet som Martin bott i medan han väntat på att kunna flytta in i sin egen och hämtade både Martin och alla grejerna han hade där! Sen när de kom fick han äntligen se sin lägenhet för första gången!! :D

Och det här är vad han fick se:
Här ovan ser ni det första han fick se när han klev in genom dörren!
Och det här är från andra hållet! Observera loftet där sängen står. Det är dit stegen ni såg på bilden ovan leder till!

Trots att lägenheten är väldigt liten så är den också väldigt mysig! Och loftet gör ju att man spar massor av golvyta! Här tror jag att Martin kommer att trivas!

Nu ska jag ha Medial Utvecklingscirkel, så I'm out of here!!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Grattis till Martin, vilken känsla! Och balkong och allt har han! Nu kan livet börja!

Anneli Sjögren sa...

Ja, Martin är glad som en lärka i skyn!! :D
Och Ylvali är mycket avundsjuk på balkongen! Och på att Martins lägenhet har en riktig spis med ugn! Och på loftet!! :P Annars är deras lägenheter jämförbart stora! :D