Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 1 januari 2014

Det börjar ju bra!

God fortsättning på det nya året kära bloggläsare!
Hoppas att ni mår bra efter gårdagen och natten!

Jag läser på facebook att många blivit störda av smällare och raketer som skjutits i både tid och otid, men här i Nyhyttan utanför Avesta gick det relativt lugnt till! Det var bara runt 12-snåret som det sköts lite raketer och sen var det lika lugnt som vanligt! Skönt det tycker jag!

Själva har vi aldrig vare sig smällare eller raketer! De är riktiga miljöbovar och är helt onödiga enligt mig! Festligt - ja visst, men inte till priset av att miljön blir förstörd och djuren rädda! Så i det Sjögrenska huset avstår vi mer än gärna!
(Bilden som vanligt snodd på facebook!!) :P
Titeln på dagens blogginlägg syftar på att jag ställde mig på vågen i morse. Jag ville veta min vikt på årets första dag.
När jag vägde mig för precis en vecka sen så hade jag ju - föga förvånande - gått upp 3,2 kilo på en månad, men nu på en vecka hade jag faktiskt gått ner 1,2 kg av dem!! Tjohoo!! :D Och detta trots att jag faktiskt inte brytt mig särskilt mycket om vad jag stoppat i mig! Men jag har hållit hårt på mina 2 halvfastedagar/veckan, och det är faktiskt det enda jag har gjort! Fast det gjorde jag ju även under den månaden som jag gick upp också... så nåt måste jag ju gjort annorlunda! Hmmm... Jag vet faktiskt inte riktigt vad, men förmodligen har jag ätit färre bullar + att jag varit duktig och inte överätit trots att det funnits mat och godsaker i överflöd (t ex på julafton)!

Men apropå äta... Kanske dags att stoppa i sig ett litet mellanmål och sen börja tänka på att förbereda middagen...!!
Mot köket!!

Anneli.

Inga kommentarer: