Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 29 november 2013

Liten Didrik ♥

Som jag skrev igår så åkte Ylvali och jag och hälsade på min systerdotter med sambo och bebis. Som bonus fick jag även träffa min kära tvillingsyrra, tillika Didriks mormor!

Didrik har gått upp ca 400 gram och växt ungefär 3 cm sen jag såg honom då han bara var 2 dygn gammal, men han är ändå så himla liten: 48 cm "lång" och lite drygt 2,4 kilo "tung".
 Didrik blev 3 veckor igår! ♥
Här ovan ses Didrik med sin mamma Lenali, och på bilden här under sitter Ylvali med sitt kusinbarn!
Om nån undrar över att båda tjejerna heter namn med "li" i så kan jag säga att alla Rosalis och mina flickor har namn med "li": Mina tjejer heter ju Linnéa och Ylvali och Rosalis tjejer heter Majli, Linda och Lenali! :D Det kommer förstås ifrån att syrran och jag heter som vi heter! Det var kanske inte så svårt att räkna ut..!! :P

Våra grabbars namn blev inte riktigt lika sammanhållna... Det började bra med Rosalis Fredrik och min Rickard - de har ju "rik" i båda sina namn - precis som Didrik..!! (Ni ser mönstret här va!?!) Men sen kom Martin och Adrian och förstörde "rik-temat"... men bokstäverna i och r finns i alla fall i alla pojkarnas namn, och bokstaven i finns i alla barnens namn! :D

När jag började skriva det här blogginlägget så hade jag ingen som helst tanke på att det skulle handla om familjens namn, men nu blev det så! :P Håll till godo!

Anneli.

Inga kommentarer: