Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 8 maj 2014

Dag 1 och dag 4

Det låter kanske lite dramatiskt, men det känns som att idag är dag 1 på mitt nya, mer hälsosamma liv! OCH  - i och för sig - även dag 4...!
Dag 1 för att det idag var första promenaden med Golden Retievertiken Jenna (som jag skrev om i förra blogginlägget), och dag 4 för att det nu gått 4 dagar utan att jag ätit något som helst gluten, soja eller socker men istället gjort en supernyttig grön juice varje dag! So far so good! Mjölk och mjölkprodukter går det däremot sämre med... men jag kan ju inte ta allt på en gång! Och det här med socker kommer jag inte att vara totalt benhård på heller känner jag... mörk choklad av hög kvalité kommer jag i alla fall att unna mig ibland!

Efter promenaden med Jenna var jag ganska så slut! Inte bara för själva promenaden och de 3 trapporna upp och ner X 2, men också för att Jenna hade så bråttom att komma ut och iväg så jag hängde som en liten vante i kopplet efter henne vissa gånger! :P Men det ska nog bli bra vad det lider! Både med min (ur-usla) kondis och med Jenna. Jag frågade hennes husse om det var Ok att jag tränade henne lite (t ex att gå "fot") och det var det. Jag fick också hans tillåtelse att berätta om Jenna och våra promenader här på bloggen, och till och med att lägga upp kort på henne (och oss), så när vädret blir bättre ska jag ta Janne och en kamera med mig så ni får lite bildbevis!

Om man ska lyckas med förändringar så behöver man se till att man har alternativ tillgängliga! Som igår t e x: då hade jag ju min Mediala Utvecklingscirkel och som vanligt bjöd jag på Kaffe/té mackor och pålägg. Det var så otroligt frestande att ta en macka, men i och med att jag hade tagit fram mitt hembakade, glutenfria bröd ur frysen och bestämt mig för att det var det och bara det jag skulle äta av så gick det bra! Så idag har jag (trötthet och onda fötter till trots) bakat mer glutenfritt bröd, den här gången i form av formbröd:
Jag gjorde samma recept som det jag hittade på härom dagen, men istället för frallor gjorde jag dubbelt recept och gjorde två limpor av det! Jag har inte smakat det än för jag fastar idag, men imorgon ska jag äta några skivor till frukost! :D  :-)  :o)

Vill ni ha receptet? Gå då in på min "gröna blogg" så hittar ni det där! :D

Anneli.

Inga kommentarer: