Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 22 maj 2014

Ja, jag sa ju det..

Precis som jag förutspådde igår så hade inte disken sprungit bort under natten! Inte heller var den mirakulöst diskad när jag i förmiddags kom in till Da House... så det var bara att själv skrida till verket:
Om ni tittar riktigt noga på bilden så ser ni två regnbågar från kristallen som hänger i köksfönstret! Ser ni dem? Den ena är precis på kanten mellan kaklet och diskbänken till höger i bild och den andra är på den röda diskborsten upptill, nästan i mitten på bilden.
Det var massa små regnbågar överallt i köket och jag försökte ta en närbild på två av dem. Här ser ni resultatet:
Och den andra:
Som jag skrev i söndagens blogginlägg så blir jag nästan löjligt lycklig av dessa små regnbågar! I Da House har jag fönster åt 3 väderstreck och förstås kristaller i alla fönster vilket betyder att soliga dagar har jag regnbågar nånstans i Da House från morgon till kväll! :D Me like!

I "flummigare kretsar" säger man att kristallregnbågarna ger energi och det tycker jag faktiskt att de gör! Det kanske visserligen beror på att jag blir så glad av att se dem, men det spelar ju ingen roll! Huvudsaken är ju att jag upplever att jag faktiskt får energi! Om det sen är av regnbågarna eller glädjen spelar ju mindre roll!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Hade såna förr i världen... Nu blev jag sugen igen! Man blir verkligen hur glad som helst!

Anneli Sjögren sa...

Skönt att det inte bara är jag som blir så glad över några små regnbågar..!! :P