Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 12 maj 2014

På promenad med Jenna

Som jag skrev igår så började min arbetsvecka med en promenad med Jenna. Min käre make Janne hade ärenden in till stan idag så vi åkte hemifrån samtidigt så att han skulle kunna ta kort på Jenna och mig.
Och här var vi då ute och gick i ett grönområde inne i Avesta. Jenna hade fullt sjå att "läsa tidningen"; d v s lukta och sniffa för att känna vilka som gått där före henne! Emellanåt stannade hon och åt gräs!
Jenna såg lite sugen ut på att bada och ett tag var jag rädd att hon skulle ta ett språng ut i vattnet, men som tjuren Ferdinand satte hon sig bara (dock inte på en humla) och tycktes njuta av tillvaron! :D Tur det, för jag var INTE sugen på att bada!!

Idag var första gången det inte regnade när vi var på promenad och nu är det bara att hålla tummarna för att vädret håller i sig, för imorgon är det dags för nästa promenad med denna söta jycke! Det spelar ingen roll vad de säger om väder och kläder! Det ÄR trevligare att promenera i vackert väder jämfört med i regn och rusk!

Anneli.

Inga kommentarer: