Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 15 maj 2014

Healing till folket!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Healing is Da Shit!
Healing är något jag har hållit på med sen Januari 1993, då jag gick min första Reiki-kurs (och sen min andra) i Stockholm innan jag flyttade upp till Dalarna.
Numera håller jag på med Andlig Healing, men det är en sak som jag lärde mig i Reikin som jag fortfarande håller fast vid, nämligen min Healingskål:
Min Healingskål står på en liten bänk i köket ute i Da House och är som ni ser övervakad av min pappa! ♥
Fotot på pappa är från när han låg i lumpen någon gång på 1940-talet.
På vardera sida om farsgubben står till vänster en riktigt gammal tavla med 4 hästar som jag fick av min morfar när jag var liten. Tavlan var gammal redan då, men jag vet inte hur gammal. Till höger står en änglatavla som jag fick när jag arbetstränade på Gallerix som fanns i Avesta förut. Och jag fick den tavlan just för att jag hade startat upp cirkeln som jag fortfarande har varje vecka! Det var våren 2004!
Jag kom precis på att det innebär att vi har 10-årsjubileum i år!! Kul!! :D

Vad är då en Healingskål?
Som ni ser på bilden är det en skål med massa lappar i. Tittar ni riktigt noga kan ni även se en bergskristall i mitten (det finns några små kristaller i skålen också, men de ligger under alla lappar).
På lapparna står namn på människor och djur som behöver Healing, och minst en gång om dagen skickar jag Healing till skålen och då i förlängningen till alla dem vars namn finns i den!

Igår på cirkeln tog jag fram min Healingskål och papper och penna så mina cirkeldeltagare kunde lägga i lappar med namn på sig själva och andra som behöver Healing och sen när vi mediterade skickade vi alla healing till skålen! Sen som avslutning på kvällen gav vi varandra healing med "handpåläggning" som det kallas, och det var väldigt populärt kan jag säga!
Straxt före kl 22.00 "svävade" mina kära cirkeldeltagare ut genom dörren och vidare hem genom natten! :P Och jag svävade över gräsmattan och in i vårt boningshus, och lämnade disk och ovikta filtar! Dem tog jag hand om i förmiddags istället! :D

Vad tror/tycker ni om Healing? Är det superflummigt? Ruffel och båg? Helt fantastiskt och underbart? Eller?
Har man aldrig upplevt Healing utan bara "tycker" att det är flummigt/ruffel och båg så har man ingen talan tycker jag!! :P Då vet man ju inte vad man pratar om!
Men folk som fått Healing brukar alltid känna sig avslappnade och "bättre" på nåt sätt! Healing är fantastiskt mot stress och huvudvärk, och brukar hjälpa väldigt bra när man har värk. Bland annat!
ALL kärleksfull beröring ger positiv respons skulle jag vilja påstå och alla kan ge Healing om de vill!
Prova vetja! Du kanske blir positivt överraskad!?!

Anneli.

Inga kommentarer: