Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 24 maj 2014

Liljekonvaljer!

Idag har jag faktiskt jobbat en stund, trots att det är lördag! Jag var tvungen att åka in till stan för att träffa vår ordförande i Södra Dalarnas Serviceteam för att få viktiga papper påskrivna som sen skulle skickas upp till vår revisor.
När jag kom hem från stan stod det en bukett nyplockade liljekonvaljer på köksbordet! :D
Det var förstås min älskade man Janne som hade plockat dem till mig! ♥ När jag påpekade att det inte är Mors Dag förrän imorgon svarade han att när han ser blommor som han vill plocka till sin fru så plockar han, oavsett vad det är för dag! :o) Sån är han min man! ♥ Han vet ju att liljekonvaljer är en av mina absoluta favoritblommor!

Anneli.

Inga kommentarer: