Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 21 maj 2014

Restless legs WTF

Vet ni vad "Restless Legs Syndrome" är för något?
Ni som inte vet kan vara lika glada för det, men jag kan berätta att det är när benen liksom inte kan vara stilla, utan man bara måste sparka och vifta med benen. Man bruka säga att man har "myrkrypningar" i benen eller rastlösa ben.
Jag har Restless Legs Syndrome. Inte hela tiden och inte ens varje dag. Men när jag har det är det INTE kul...!

Natten till idag sov jag bara 2 timmar - och inte på grund av RLS, utan helt enkelt för att jag inte kunde somna och sen behövde gå upp kl 6.00 för att kunna vara med på kommunens företagsfrukost som började kl 7.30.
"Äsch, det ordnar sig" tänket jag och klev upp när väckarklockan drog igång och vacklade ut till badrummet för att göra mig i ordning. Min plan var att jobba klart efter företagsfrullen och sen åka hem och meditera en timme för att få lite återhämtning.
Bra plan! Om den hade fungerat...

Det började bra! Jag satte på en av mina favorit-meditationsskivor och pallade upp mig med kuddar i soffan samt svepte in mig i en filt. Hur skönt som helst! I flera minuter...! Enda till benen började på att leva sitt eget liv...
I 23 minuter stod jag ut. Jag försökte verkligen slappna av, men det gick inte...! :-( Så det var bara att kliva upp igen och nu sitter jag här...! Tror ni jag är nåt trött då? Nä, bara liiite.... eller nåt...! :-/ Suck! Och så ska jag ha min Mediala Utvecklingscirkel ikväll... Men som tur är så ska vi ju meditera då, så då blir det ett nytt försök! Och funkar det inte då heller så får jag väl lägga mig direkt efter att mina cirkeldeltagare åkt hem! Disken lär ju inte springa bort om jag inte tar hand om den på en gång! Den väntar nog så snällt på att jag ska ta hand om den vid ett senare tillfälle i stället!

Men nu har jag lite att göra innan cirkeln drar igång!
Over and out!

Anneli.

Inga kommentarer: