Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 27 maj 2014

Kan det lugna ner sig nu?

Den senaste tiden har jag haft väldigt mycket stress i mitt liv. Mest på grund av jobbet...
Idag hade vi på Södra Dalarnas Serviceteam äntligen vårt årsmöte (typ en månad senare än planerat...) och inför det har jag haft extra mycket att göra!

Det var jag som var sekreterare på mötet, och när de andra gick hem till sig stannade jag kvar på jobbet för att diska och skriva rent protokollet medan allt fanns färskt i mitt minne. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att ha haft årsmötet och att till och med vara färdig med protokollet! Protokollskrivning kan annars lätt bli sånt där som liksom hänger över en...! Det enda som ska göras nu är att få ordförandens och justerarens påskrifter (jag har redan skrivit på) och sen ska protokollet arkiveras tillsammans med verksamhetsberättelsen och den övriga årsredovisningen. Det känns som en befrielse att det är över för denna gång! :o)

Men apropå stress... sen jag började meditera varje dag för några veckor sen så upplever jag verkligen att jag hanterar stressen i mitt liv såå mycket bättre! Jag kan ju inte göra så mycket åt orsakerna till all stress, men jag KAN göra något åt hur jag hanterar den - och det gör jag med meditation! Works like a charm! :o) Jag tycker till och med att hjärtat har blivit bättre igen (från att ha blivit sämre på grund av stressen) och det är också så obeskrivligt skönt! Ett tag var jag ju orolig att jag skulle bli tvungen att börja med medicin igen, men som det är nu behövs inte det! Tjohoo! :-)

Ja, som ni förstår så känner jag mig extra glad och tillfreds idag! Det känns som att jag kommer somna med ett leende på läpparna! Men först ska jag ut på facebook och härja en stund! :D
See ya!

Anneli.

Inga kommentarer: