Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 9 maj 2014

Det kom ett blomsterbud

Idag när jag höll på att packa ihop på jobbet fick jag ett oväntat telefonsamtal. Det var från Iris Blomsterhandel här i Avesta och de hade blommor till mig! :D Han som ringde frågade om jag var hemma, men jag sa att han kunde komma till mitt jobb istället så slapp han åka ut på landet för att lämna blommorna.

Det var med skräckblandad förtjusning jag fantiserade om vem i hela friden som skickade mig blommor! Hade jag en hemlig beundrare? För inte skickar Janne blommor till mig - så mycket tror jag mig veta!
Nå, efter en stund kom blomsterbudet med blommorna och när jag packade upp dem var detta vad jag såg:
Buketten visade sig vara från Amningshjälpen! Ingen hemlig beundrare alltså! ;-) Lika bra det, för en karl räcker gott för mig!! :-)
Det är som så att jag har nyligen meddelat styrelsen i Amningshjälpen att jag slutar som Hjälpmamma - efter 27 år! Det var ett svårt beslut att ta, men när jag väl gjorde det så kändes det väldigt befriande! Jag har fullt tillräckligt i mitt liv ändå som det är just nu! :-/
♥ Tack Amningshjälpen för de fina blommorna! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: