Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 13 juli 2015

Åter till saltgruvan

Jippi!! Jag har överlevt första dagen på jobbet! :P

När jag kom in på kontoret låg det en hög med papper att skriva under, fakturor att betala och post att gå igenom!
Så på med datorn, kolla mailen och besvara några av dem, sen in på banken för att betala fakturorna och gå igenom vilka som betalat sina fakturor till oss. Bara det tog nästan hela min arbetstid! Nu dansar det siffror för min inre syn så fort jag sluter ögonen!
Sen jag hann med ett par telefonsamtal också innan jag gav upp för dagen.

Väl hemma möttes jag av en härlig syn! Precis utanför garaget växer det smultron; jag såg dem redan när jag skulle åka in till jobbet men var klok nog att låta dem vara kvar tills jag kom hem! Smart beslut om jag får säga det själv! :o)
Jag kände mig genast lite piggare bara av att se dem!
Och gissa hur jag kände mig efter att jag slukat dem!?! :o) Mmmm... Smultron är bland de godaste som finns! Och de här var årets första för mig! OCH: De finns fler som inte är mogna än! Så det är nåt att se fram emot!

Anneli.

Inga kommentarer: