Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 17 juli 2015

Blixt och dunder!

Jag vet inte hur dant väder ni hade igår kväll, men här i Nyhyttan var det ett riktigt regnoväder med mullrande åska.
Janne stod i vårat sovrumsfönster och filmade en liten stund, och jag tänkte att jag skulle visa er det:
Se till att du har högtalarna på och volymen uppskruvad!
Det som hörs och syns på videon är ingenting mot verkligheten! Dessutom hade ovädret börjat lugna ner sig innan Janne hann få fram kameran. Ett tag blixtrade det var och varannan sekund och mullrade mest hela tiden, men det var som sagt innan kameran kom fram.

Meanwhile körde ärkepolaren Katta och jag mot Dingtuna och såg den här lilla sötnosen vid vägkanten:
Den lilla rävungen satt blickstilla och bara tittade på oss! Efter en liten stund kom Katta på att hon skulle fotografera den och halade fram sin mobil. Räven bara satt där och tittade på oss tills Katta la tillbaka sin mobil och då var det som att den tänkte: "Hmmm... Hon verkar vara klar med fotograferingen... Jamen då tar väl jag och lommar in i skogen då ra..." och så gick den lugnt och fint in i skogen och försvann! :o)

Och hur gick seansen då kanske ni undrar? Ja, det gick väldigt bra för Helena (vilket förstås inte var förvånande), men det var verkligen inte min bästa insats...! Men efteråt kom den kvinna som jag tagit in två kontakter till och sa att det var klockrent det jag förmedlat! Så det var ju kul! :o) Och det var en superbra erfarenhet för jag förstår nu efteråt bättre vad jag har att jobba på och kan förbättra, hur jag vill jobba som Medium - och hur jag inte vill jobba...! Så det var toppenbra! :o)
Och nästa vecka är det Mediumkurs...!! Det ska bli roligt!

Anneli.

Inga kommentarer: