Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 19 juli 2015

Tjejer packar bättre än höns

När min äldsta systers äldste son hade tagit körkort och skaffat sig bil så hade han en bildekal på bakrutan där det stod: "Tjejer kör bättre än höns". Denna otvivelaktiga sanning poppade in i mitt huvud idag medan jag irrade runt som ett höns i mina försök att komma på allt jag behöver packa med mig till 4-dagarskursen i Mediumskap.

"Tjejer packar snabbare än höns"... Fast i mitt fall är det tveksamt..! Haha! :P Det känns som att allt gått i ultrarapid och jag bara hönsat runt...! ;o)

Nåja, nu är jag i stort sätt klar - äntligen! Det är bara maten i kylskåpet som ska in i bilen i sista stund innan jag åker till Katta för att sova över där, och sen fortsätter vi till Dingtuna i morgon bitti. Och sen... sen blir det 4 härliga dagar med folk både med och utan fysisk kropp! ♥

Jag ska förresten ta med mig min laptop för jag har hört ryktesvägen att det ska finnas tillgång till internet där vi ska vara, men jag kan ju naturligtvis inte garantera det. Men ni märker väl om det kommer nåt nytt blogginlägg under de här dagarna eller inte!

Ni får ha det så bra! Det ska jag ha! Garanterat!

Anneli.

Inga kommentarer: