Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 12 juli 2015

En perfekt avslutning

Idag har det varit helt perfekt väder för en värmekänslig person som mig!! Lite soldis och 22 - 24 grader varmt!!
Gissa vem som njutit för fullt?!? ;o)

Mina utemöbler, som består av ett litet runt bord med två stolar blev i förrgår decimerade till endast de två stolarna. Bordet gick till de sälla jaktmarkerna när Janne skulle flytta på det för att kunna klippa gräset.
Det var visserligen ingen större tragedi då bordet var gammalt och rätt skruttigt, men jag vill ju ha något att sitta vid ute i trädgården, så idag åkte Janne och jag in till stan och köpte ett nytt litet runt bord och ytterligare två stolar (köpt som ett set). Sen "tvingade" jag honom att montera ihop bordet typ på en gång vi kom hem - jag kände ju att jag hade ett blogginlägg på gång!! :o)
Självklart såg jag till att ha min mobilkamera i beredskap för att kunna lägga ut bilderna här! :o)
Så här såg det ut när det var färdigt:
Jag lägger upp en närbild också när jag ändå har ångan uppe:
Jag måste säga att det här var en mycket bra avslutning på min semester - både perfekt väder OCH nya utemöbler! :o)

Imorgon börjar jag jobba igen efter 3 härliga semesterveckor! Hur det ska gå törs jag knappt tänka på; jag är ju fortfarande så himla trött och utbränd... :o( Men jag ska göra mitt bästa, både med mina arbetsuppgifter och att respektera mina gränser. Det gäller att hitta balansen där emellan!

Anneli.

Inga kommentarer: