Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 9 juli 2015

Första skörden

Tro't eller ej, men jag har faktiskt inte ätit några jordgubbar i år! Än....!
Jordgubbar är bland de mest besprutade grödorna som står att finna - även svenska jordgubbar tyvärr! (Men utländska är ännu värre!)

Ekologiska jordgubbar har jag inte sett i år och om jag hade gjort det så kan man ge sig fasen på att de hade varit så dyra att jag inte haft råd att köpa dem..! :o(
Tur då att jag är gift med en Månskensbonde!! :o)
Dessa helt obesprutade och till och med ekologiskt odlade jordgubbar kom Janne in med för en stund sedan! Färskare än så går inte att få det! Och inte godare heller! :o)

Och nu tänkte jag faktiskt äta upp dem! :D

Anneli.

Inga kommentarer: