Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 6 juli 2015

Musik för mina öron

Tidigt i morse började det regna.
Rejält! Ordentligt! Underbart!

Efter den här värmeböljan som varit de senaste dagarna var regnet som musik för mina öron!
Alla värme och soldyrkare får ursäkta mig, men jag står inte ut med sån värme! Jag blir snudd på apatisk och bara LIDER! Det känns överjävligt helt enkelt! :o(

Igår var det ganska drägligt; 25 grader, och det funkar så länge jag sitter still med ett stort glas vatten inom räckhåll -vilket var precis vad jag gjorde igår!
Men idag.... IDAG regnar det och är svalt och skönt!
Detta var vad jag såg när jag drog upp rullgardinen! :o)

Tyvärr ska det visst bli ännu svalare de närmaste dagarna, och det tycker till och med jag är synd! Men vädergudarna rår vi inte på så det är bara att leva med!

Jag ska passa på att åka in till stan och handla och göra lite ärenden. Ni vet, sånt som jag inte orkar göra när det är för varmt! Bäst att passa på nu, för man vet aldrig när värmen kommer tillbaka!

Anneli.

Inga kommentarer: