Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 21 juli 2015

Halvtid

Nu har jag halva sommarkursen i Mediumskap bakom mig, och den andra halvan framför - 2 dagar kvar!
Som vanligt så tycker jag att det är otroligt roligt! Bland annat så har vi målat auragrafer på eftermiddagen idag, och vad en auragraf är kan du läsa om HÄR.

Gården som vi är på har massor av djur, bl a hästar, lamor, emus och getter. Jag hade tänkt att jag skulle ta lite kort på dem och lägga ut här så ni får se, men vädret har inte varit det bästa så det har inte blivit av - än. Men imorgon skulle vädret visst bli lite bättre, och om det verkligen blir det så ska vi gå ut och meditera i en av hagarna här, och då kanske jag hinner fotografera lite!

Vi är 4 stycken som sover över här, och nu hörde jag att de ropade på mig! Vi som är kvar ska nämligen fortsätta måla auragrafer och jag har lovat att göra en till Katta! Bäst jag håller mitt löfte! :o)

Får jag några fina kort så lovar jag att lägga ut dem här på bloggen! Håll utkik! Eller ännu hellre: prenumerera på bloggen så kommer alla nya blogginlägg till din e-post! Allt du behöver göra är att skriva in dina mailuppgifter här uppe i högermarginalen! Du kan också följa bloggen via bloglovin'.

Men då säger vi så!! ;o) Vi ses!

Anneli.

Inga kommentarer: