Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 22 juli 2015

Djurens eget paradis

Nu har jag varit ute och fotat djuren på gården! Men innan jag visar er ska jag kanske börja med att berätta vilken gård jag är på! Jo, på Husta gård i Dingtuna utanför Västerås, och här finns även Kursgården Frizon.
Frizon är verkligen vad det låter som: det är en frizon för både människor och djur! Många av de djur som finns här har tidigare i livet farit illa, men här får de rehabilitering och lär sig att lita på människor igen!
Här är några av väldigt många hästar!
Och här har vi vår kursledare Helena Lindblom i egen hög person, på väg att rida ut på en liten tur! Hästen ser ut att vara ivrig på att komma iväg! :o)

Som jag skrev igår så finns här också:
Kalkoner
och så de däringa emusarna:
Gäss:
Ett (av två) hängbukssvin:
Lamor:

Getter:
Och en get till (men det finns fler), men just den här kom fram till mig och ville gosa!! ♥
Sen finns det ett gäng får:
Och en "galen" tupp! Som gal i tid och otid. Speciellt tidigt på morgonen...
Jag har hört talas om att det finns kaniner också, men jag har inte sett till dem, och åsnan som jag såg första dagen har bytt hage, så idag fick jag tyvärr inte syn på den. :o( Men jag kan intyga att den är jättesöt!! ;o)

Imorgon är sista kursdagen vilket både känns sorgligt och rätt skönt! Samtidigt som det är superkul på de här Mediumkurserna så är det lite... hm... läskigt! Inte läskigt för att man "pratar med döingar" utan för att prestationsångesten kommer som en oinbjuden gäst! Man vill ju så gärna leverera; ha rätt och vara duktig! Och visst har det gått bra, det har det! Men jag vill ju göra ännu bättre - bli ännu bättre!
Och det ska jag!
Just watch me!! ;o) :P

Anneli - Da Medium (in da making)

Inga kommentarer: