Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 24 juli 2015

Borta bra men hemma bäst

Mediumkursen är slut - och det är jag också! (Jag verkar hela tiden slå nya rekord i trötthet...!) :o(

Som vanligt var kursen superhärlig och bra! Men jag har suttit här en bra stund nu för att försöka komma på hur man kan förklara vad som händer på en Mediumkurs - speciellt på det personliga planet - men kan inte riktigt finna rätt ord...! Jag behöver nog landa, processa och känna efter i lugn och ro känns det som. Men omvälvande är nog ett ord jag skulle använda...

Istället tänkte jag visa er några fler av bilderna som jag tog på gården. Många av djuren gick ju helt lösa på gårdsplanen - bland annat getterna. Gosigare getter får man leta efter! De älskade att bli kliade på och gosade med! Men en av dem verkade vara lite blyg och vågade inte komma fram till mig:
 Hen stod och kikade fram bakom bilen hela tiden! ♥
Här är en av de andra getterna som inte var lika blyg:
Jag fick nästan inte gå därifrån!! :o) Gullegull!! ♥ Du kan klicka på bilderna för att få upp dem större!

Men nu ska jag titta lite på film innan jag stupar i säng. Ha en bra fredagskväll - det som är kvar av den!

Anneli.

Inga kommentarer: