Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 10 juli 2015

Blommor för hela slanten

För 6 dagar sen lade jag ut bilder här på bloggen på den första av våra tre Pioner som blommade. Nu är den överblommad, men de två andra har precis börjat! Så nu ser det ut så här från vår förstukvist:
Längst bort ser ni den som är överblommad och i förgrunden de röda pionerna.
Här kommer en närbild på dem:
Och då måste jag förstås visa en närbild på de vita pionerna också:
Färgskillnanden mot de två första bilderna och de två sista beror på att det var liiiite soligt när jag tog de två översta bilderna, men när jag tog de två sista hade solen helt gått i moln. Tänkt vilken skillnad det gjorde!

Min stackars Smultronschersmin lever en tynande tillvaro... Den verkar inte vilja växa och bli större... :o( Snarare tvärtom... Men blommar gör den iallafall:
Och doftar gott gör den också!! :D

"Den som gläds åt lite har mycket att vara glad över"!

Anneli.

Inga kommentarer: