Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 26 juli 2015

Bloody Mary

Idag kan ni kalla mig för Bloody Mary... Jo, för jag heter faktiskt Mary i andranamn och sen kl 02.45 inatt har jag tokblött näsblod till och från.. Alltså... det har forsat blod! Ur båda näsborrarna samtidigt... helt oprovocerat! :o(
Nu är huvudet som uppstoppat med bomull, jag är ljuskänslig och måste kisa när jag tittar och jag kan knappt tänka en redig tanke! Gissa vem som tänker ringa Vårdcentralen imorgon...!
Under Mediumkursen (natten till i tisdags) blödde jag också så här häftig, men bara en gång tack och lov!

Jag har varit så här blödningsbenägen sen jag var liten. När jag är övertrött och/eller stressad kommer näsblodet som ett brev på posten! För drygt 6 år sedan var jag tvungen att operera bort min livmoder då jag höll på att blöda ihjäl... och blåmärken får jag bara nån tittar på mig känns det som!

En av de andra deltagarna på kursen berättade att jag kunde ha något som heter "von Willebrands sjukdom" - något jag aldrig hade hört talas om! Jag har googlat på det nu och bl a läst en artikel i Läkartidningen, och jag måste säga att det verkar troligt att jag har von Willebrands...! Attans!!
Så nu är det bara att ta det väldigt lugnt som gäller!

Bloody Mary, a k a Anneli.

Inga kommentarer: