Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 2 juli 2015

Sång och skrål är Martins mål

Det är obligatoriskt att spela och sjunga Metallica-låtar när man är här hos Martin! Så också denna gång!
För några år sen gav Martin mig i julklapp Metallicas alla texter; från debutalbumet "Kill'Em All" från 1983 till albumet "Death Magnetic" från 2008. Varje gång vi ses drillar han mig på texterna och från vilket album låtarna kommer ifrån, men jag blir visst aldrig tillräckligt duktig...! ;o) Jag får träna och träna...! :P

Så här kan det se ut och låta (fick dela upp videon i 3 delar, för blogger laddar bara upp videor mindre än 100 MB):
         
Ni får ursäkta "skönsången"... men jag halvsatt ihopklämd mot väggen för att kunna filma och det är verkligen inte bästa ställningen för att sjunga. Dessutom brukar jag skråla med i betydligt högre volym vilket också gör det lättare att hålla tonen stadig än när man är ihopklämd mot en vägg...! 
Men va fasen... Man får ju bjussa på sig själv!! :o)

Nu kommer snart Adrian hit, och även min kära tvillingsyrra Rosali - och hon skulle ta med sig mat från en Indisk restaurang! Mmmm... Det ska bli gott! Och skönt att slippa laga mat i värmen! 
Men innan jag avslutar så lägger jag ut ett av alla foton jag tog när Martin spelade en annan låt! Och med det säger jag tack och hej för denna gång!

Anneli.

Inga kommentarer: