Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 4 juli 2015

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma i Avesta igen! Tack för den här gången, Stockholm!
Janne kom och hämtade Adrian och mig redan igår, för jag stod inte ut bland betongen i den här värmen! Det är visserligen typ lika varmt här i Avesta, men här finns alltid nånstans som det är skugga i direkt närhet av vårt hus och jag har mer att sysselsätta mig med här än hemma hos Martin i hans lilla 1:a som dessutom ligger i söderläge. Puh!

Sorry alla värme- och soldyrkare, men jag är ingen vän av sol och värme - inte av den kalibern som varit i några dagar nu iallafall! Jag klarar helt enkelt inte av det! Det finns inte på kartan att jag orkar gå ut och göra nåt, och det är som grädde på moset som att mina fötter gör ännu mer ont av värmen! tantista och jag hade en himla tur med vädret måste jag säga, för hade det varit så här varmt när vi var ut på våra eskapader hade de inte blivit av över huvud taget!

Alldeles nyss gick jag ut några minuter i vår trädgård för att fota våra pioner, och bara de stackars minuterna var nästan för mycket för mig! Just nu kan jag faktiskt sanningsenligt säga att jag fullständigt AVSKYR den här värmen! Jag står inte ut!!! Men tack-och-lov ska det bli svalare igen!

Men fotona då? Jo, de kommer här förstås:
Den rosa Pionen slår alltid ut först av nån anledning! Vet inte varför, men så är det iallafall!
Nästa på tur att börja blomma är den vita Pionen. Den har inte riktigt öppnat sina knoppar än, men det kommer inte dröja!
Sist kommer den röda Pionen, vars knoppar ännu är hårt slutna! Men i den här värmen tar det väl inte långt tid innan även den slår ut!

Jaha folkens! Det här är vad jag mäktar med idag! Nu ska jag bara försöka överleva tills det blir svalare väder! Och kanske - om jag pallar - åka in till stan och handla mat! Jag längtar så mycket efter att börja juica igen, och äta mer Raw Food, men då behöver jag massa frukt och grönsaker!
Vi får se vad jag orkar med!

Anneli.

Inga kommentarer: