Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 16 juli 2015

Seans och Mediumkurs

Nu har jag bestämt mig: Jag ska gå på sommarkurs i Mediumskap i 4 härliga dagar - och det redan nästa vecka med start på måndag!
Jag har ju vetat om kursen i flera månader men inte kunnat bestämma mig för om jag ska gå eller inte. Men så klart; när det väl kommer till kritan så kan jag inte hålla mig borta!! ;o) Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jag äääälskar att gå på kurs! :o)

(Om nån som läser det här också är intresserad av att gå kursen så kan jag meddela att det finns platser kvar! Gå in på Lindblom Academy's HEMSIDA så kan ni läsa mer! Och kan ni inte denna gång så blir det ju fler kurser!) :o)

Men redan idag händer nåt spännande: efter jobbet ska jag åka till Västerås för att vara med på en seans som min Mediumlärare Helena ska ha, och jag ska också få ta in några kontakter!! Nervositetsfjärilarna har typ Raveparty i min mage allaredan..!! Jag har inte sysslat med något Medialt sen i slutet av maj, så jag känner mig minst sagt lite ringrostig...! Men det ska nog går bra! Det brukar det ju göra! :P

Men nu ska jag göra mig i ordning för att åka till jobbet!
Ha en underbar dag, folkens! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: