Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 19 mars 2016

Nu kan påsken komma!

Igår bestämde jag mig! "Det får vara slut med förhalande", sa jag till mig själv och tågade ut till Da House! Nu ska juldekorationerna bort!
Sagt och gjort! När jag har bestämt mig (på riktigt!) så har jag bestämt mig! Punkt!

Den här gången kollrade jag inte bort mig med att sätta på kaffe eller sätta mig och färglägga i målarboken, utan jag skred direkt till verket! Eller nästan direkt... Först tog jag några foton... Jag ville ju ha bildbevis att visa er! ;o) Så här kommer några "före och efter"-bilder:
FÖRE:
EFTER:
FÖRE:
EFTER:
Det känns riktigt skönt att det är gjort! Och nu kan påsken komma! ;o)
Nu när jag tänker efter så är det ju snart dags att ta fram påskdekorationerna... men jag vet inte om jag orkar... och risken är att de i sin tur får sitta uppe till jul eller nåt...! :P Så det tål att tänkas på...
Och medan jag tänker på det så kommer här en sista titt på julornamenten (när jag ändå fotat dem...), och sen stänger vi jul-kapitlet till typ december!
Idag har jag varit in till stan, för att kolla kommersen på en Alternativ- & Hälsomässa som en bekant till mig anordnat. Jag kände även flera av utställarna, så det var inget alternativ att stanna hemma, trots att jag är supertrött idag. Och ångrar mig gör jag inte! Det var jättekul att gå runt och titta på alla montrar och prata med både kända och okända! Och så tog jag mig en fika med glutenfri och supergod kladdkaka med vispad grädde! Så det var klart värt det! Men nu är dagens energi förbrukad, så det blir bara dator och TV resten av den här kvällen! Och så får det vara!

Anneli.

Inga kommentarer: